Kalvholmens camping är en naturskön camping i Sankt Annas vackra skärgård.

Vi erbjuder en lugn och skön miljö med sjöutsikt från alla platser. Här kan du lätt hitta en enskild plats för ditt tält, husvagn eller husbil. Vi har också en enklare stuga stuga med plats för två personer som kan hyras per dygn. 

Ni har tillgång till vattentoaletter, duschar, kök med varm- och kallvatten, utslagsback för husvagn/husbil, möjlighet att tömma gråvatten och tvättstuga.

Från vår reception kan vi erbjuda enklare maträtter, cafésortiment och kan ordna med enklare frukost eller matkorg för hemtagning eller utflykt. Här hittar du också också glass, dricka och ett enklare utbud av livsmedel och tekniska varor. 

Roddbåtar finns att hyra. Det finns bra möjligheter för både bad och fiske med närhet till skogar för bär och svampplockning. Vill du ha tips om utflyktsmål, vandringsleder eller andra trevliga och avkopplande aktiviteter hjälper vi dig gärna. 

Vi som tillsammans med vår personal äger och driver campingen heter Mari-Ann och Ove Lundgren och oavsett om du vill stanna en natt eller en vecka hoppas vi att ni kommer att få en trevlig vistelse. Varmt välkomna!