Banner 3

 

Reception, kiosk och servering

I vår reception kan vi hjälpa dig med in- och utcheckning, du är också välkommen att vända dig till receptionen om du har praktiska frågor, vi försöker hjälpa dig efter bästa förmåga. Behöver du tillgång till tvättstuga så kan du boka och hämta nyckeln i receptionen. Här kan du också hyra roddbåt. 

Kiosk / minilivs

I vår kiosk hittar Du glass, godis och snacks. Vi har också en del livsmedel om du behöver komplettera och ett utvalt sortiment av hygienprodukter. 

matServering

Under högsäsong kan vi erbjuda hamburgertallrik med alternativen fisk och vegetariska burgare, varm toast, m m. Pommes direkt från fritös om det skulle önskas som komplement till er egen grillmeny. Du hittar givetvis också fika i form av kaffe/te och fikabröd hos oss perioden 18 juni till 12 augusti. Mat serveras 6 juli till 11 augusti kl 12-16.

 

 

Öppet tider för reception, kiosk/minilivs och servering   

Datum  Öppet tider  att notera  
28/4-17/6   

 09.00-10.00    

 Extra öppet lördag och söndag, hemsidan uppdateras med information.   
22/6-8/8  09.00-17.00  Matserveringen är är öppen perioden 6 juli till 11 augusti kl 12-16.  
12/8-20/9  09.00-10.00  Extra öppet lördag och söndag, hemsidan uppdateras med information.   

 

Betalning

Vi tar kort och kontanter.

Hyra roddbåt

Vi hyr ut två olika typer av roddbåtar. Du bokar och betalar i receptionen.   

Båt typ Hyra halvdag  Hyra heldag Övrigt
Båt för upp till 4 personer  300 kr 400 kr  Två par åror
Båt för upp till 3 personer 200 kr 300 kr  

 

För all uthyrning erläggs deposition och hyreskontrakt skrivs. Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning i vissa situationer, t ex krävs att en vuxen person finns med i båten vid användning. Flytväst av typen "seglarväst" för vuxna ingår i hyran, tyvärr kan vi inte tillhandahålla räddningsvästar för barn och icke simkunniga. Söderköpings kommun och Räddningstjänsten i Östra Götaland hyr ut flytvästar även till barn.